perjantai 21. kesäkuuta 2013

Kiirettä!

Okei teen tän nyt tosi nopeesti koska täällä on tositosi vähän mitään vapaa-aikaa jollon vois kirjotella blogia eli siis muutama kuva vähän sekalaisessa järjestyksessä ja vähän tekstiä.. 
Okei oon vähän kortti shoppailia mutta oikeesti joka paikas on niin paljo ihania kortteja niin halvalla että varmaan tulee aika paljo postia multa jossain vaihees :) (jos vaan kerkeen käydä ostaas postimerkkejä)
Joo tänään aamulla me mentiin ysiksi keskustaan eli lähettiin kaheksan bussilla täältä host-perheestä koska matka tosiaan kestää tunnin. Meil oli aamulla ohjelmas leaders choise eli leikittiin erilaisia leikkejä ja sit autinko rupes paistaan niin mentiin rannalle ja piti ryhmis tehä hiekkalinnat joten täs tää meidän mermaid castle

Ihana englannin sää mutta joo tää kuva on otettu meidän toiselta bussipysäkiltä tää naapurusto on tosi perus englantilainen ja aamulla bussiin tulevat englantilaiset nuoret näyttää oikeesti just samalta ku engaltilaisis tv-sarjoissa 
Vähän fiiliksiä vipalta illalta pariisita 
Me siis syötiin viimmesenä pariisin iltana hard rock cafessa, enkä oo koskaan ennen syöny missään hard rock cafessa joten oli kyl aika mahtavaa päästä sinne :) sit tottakai sieltä oli sit pakko ostaa t-paitaki :)
Nää kuvat nyt hyppäs tähän mut eiffel oli kyl hieno, vaikka ei ylös kerittykään
Sit oltiin tosiaan disneylandis ja siellä ajeli tämmönen vaunu ja kaiuttimista soi lujaa että "do u belive in magic" ja siel oli valtavasti pikkutyttöjä prinsessamekot päällä ja itekki tunsi ittensä ihan prinsessaksi :) ja oli ne laitteetki toki kivoja :)
Vähän pimee kuva mutta sofia ja josefiina hard rock cafessa, josefiinan ja sofian ansiosta tästä on tullu yhtäkkiä tupla kielikurssi koska he ovat suomen ruotsalaisia ja kun kaikki puhutaan suomee ruotsii ja englantia niin yhes sit puhutaan vähä mitä sattuu 
 
Ja vielä hard rock cafesta mun ja johannan ateriat :) ja nyt on pakko mennä nukkumaan! Koittakaa kestää maailman sekavin postaus!

1 kommentti:

  1. voi pitäkää maailman kivointa ja mul on hirvee ikävä <3 :( ps. heti ku luin et vipa ilta ni mua rupes naurattaan koska kukaan muu ei sano vipa paitsi sä :D <3 mut just hyvä niin!!!

    VastaaPoista